Odpudzovač myší : Povedzte zbohom hlodavcom!

Myši, malé nevinne vyzerajúce stvorenia, ktoré môžu spôsobiť nemalé starosti v našich domácnostiach. Zanechávajú nečistoty, kontaminujú potraviny a prenášajú choroby. Našťastie sú tu moderné technológie a zariadenia, ktoré vyženie hlodavce z našich domovov a zamedzia ich návratu. Reč je o ultrazvukovom odpudzovači myší. Pokiaľ riešite, ako sa zbaviť myší v dome, alebo ako sa zbaviť myší na záhrade, ultrazvukový plašič myší je skvelou voľbou. Ultrazvukový plašič Vás zbaví nielen myší, ale aj hlodavcov ako sú potkany, krysy alebo pisce. Odpudzovač hlodavcov si hravo poradí aj s kunou a je možné ho využiť vo vnútorných, ako aj vonkajších priestoroch.

odpuzovac-mysi-do-textu-2

 

Čo je odpudzovač myší a ako funguje?

Ultrazvukový odpudzovač myší, je moderné zariadenie, dômyselne navrhnuté tak, aby pomocou ultrazvukových vĺn, vydávalo zvuky, ktoré sú pre hlodavce veľmi nepríjemné a nie je teda možné, aby sa v jeho blízkosti zviera zdržiavalo. Tieto zvuky sú často pre človeka ťažko, alebo málo počuteľné, nemusíte sa teda báť, že by vás plašič myší rušil.

V čom je odpudzovač myší jedinečný?

Ultrazvukový odpudzovač má naprogramovanú automatickú zmenu kmitočtu, aby si škodca na zvuk po určitom čase nezvykol a nevrátil sa. Plašič myší je vybavený unikátnym magnetickým držiakom, vďaka ktorému je možné odpudzovač myší uchytiť na takmer každý povrch.

Mys-krysa-potkan

Aké má odpudzovač myší výhody?

✓ Bezpečnost zariadenia - zariadenia a jeho ultrazvukové signály sú bezpečné ako pre človeka, tak pre domáce aj hospodárske zvieratá.

✓Ohľaduplnosť k životnému prostrediu - odpudzovač myší, k svojej funkcii nevyužíva žiadnych jedov ani iných chemických látok. Ultrazvukový odpudzovač myší k svojej funkcii využíva iba napájanie elektrickej siete, alebo je možné využiť plašič myší na batérie.

✓ Nepretržitá ochrana - plašič myší funguje 24/7 v nepretržitej prevádzke. Nielen, že Vás zbavia nechcených návštevníkov, navyše sa postará o to, aby sa k Vám už hlodavce nikdy nevrátili.

odpuzovac-mysi-do-textu

Ultrazvukový odpudzovač je šetrný a humánny spôsob, ako sa hlodavcov nielen zbaviť, ale zabezpečiť, aby sa k Vám už nevracali. Odpudzovač myší je investíciou, ktorá Vám bude slúžiť niekoľko rokov, pričom ho možno flexibilne využiť u Vás doma, v okolí záhrady, či na chalupe. Povedzte zbohom hlodavcom a kúpte si aj vy ultrazvukový odpudzovač myší!

 
SÚVISIACI TOVAR