🚛 ZÁSIELKY VÁM EXPRESNE ODOŠLEME AJ VO SVIATOČNÉ DNI. TAK NEVÁHAJTE A NAKUPUJTE! 🐣

Klietka pre chov prepelíc CIMUKA

Premýšľate, akú zvoliť klietku pre chov prepelíc? Môžeme vám odporučiť klietky na prepelice s patentovanou technológiou Comfortplast, ktoré boli dlhodobo testované, aby vyhovovali potrebám prepelíc, tak i ich chovateľov.


Hygienickej trusníky

Klietka na prepelice je hygienická vďaka výsuvnému trusníku, umiestneným pod klietkou. Trus tak prepadá dole do zásobníka a nezostáva v klietke na prepelice. Týmto systémom sa odstraňuje množenie škodlivých baktérií v klietke a zabraňuje sa prípadnému ochorenia prepelíc.

Trusník pre klietky na prepelice CIMUKA


Kŕmenie

Klietka na prepelice je vybavená závesným žliabkovým krmítkom, do ktorého sa sype potrava. Pre zníženie strát krmiva, sa na kŕmnu zmes pokladá mriežka proti plytvaniu, odolná proti nárazom. Vďaka umiestneniu tejto mriežky, ušetríte až 30% potravy, pretože nedochádza k rozhrabávání krmiva prepelicami.

Kŕmidla u klietok pre prepelice CIMUKA


Napájanie

Klietka na prepelice je rozdelená na jednotlivé oddiely, kedy každý z nich je vybavený niplovou napájačkou, ktorá poskytuje bezproblémový a hygienický spôsob napájania prepelíc vnútri klietky na prepelice. Súčasťou niplové napájačky sú aj prídavné misky na odkvapkávanie vody, ktoré vďaka úzkej medzere medzi niplom a miskou zamedzujú prepeliciam k ich namáčanie. Voda do niplových napájačiek je privádzaná z priehľadného zásobníka vody pomocou systému hadíc. Zásobník preto ponúka dokonalý prehľad o aktuálnom stave hladiny vody, jeho veko chráni vodu pred znečistením a tiež zaisťuje chovateľom jednoduché doplňovanie podľa potreby.

Napájačky u klietok pre prepelice CIMUKA


Znáškovej zásobník na prepeličie vajcia

V klietke na prepelice je mierne naklonená podlaha, po ktorej sa vajíčka zakotúľa do znáškobejho zásobníka. Zo zásobníka sa dá čisté a nepoškriabané vajcia jednoducho odobrať a nemusíme pritom narúšať chov prepelíc.

Znáškovej zásobník na prepeličie vajcia u klietok na prepelice CIMUKA

Eliptická podlaha

Špeciálne navrhnutá podlaha pre chov prepelíc, poskytuje prepeliciam vyšší komfort pri státí, chôdzi aj párenie. Výsledkom je vyššia miera produkcie vajec a menej problémov s nohami.

Eliptická podlaha u klietky na prepelice CIMUKA

Rozšírenie klietky na prepelice

Klietky na prepelice Cimuka sú navrhnuté tak, aby mohli byť stohované. Na základnej klietky na prepelice možné ľubovoľne vrstviť ďalšie prídavné poschodia klietok či odchovní Cimuka. Kapacita jedného poschodia klietky na prepelice je až 36 prepelíc a možno ich stohovať až do výšky piatich poschodí.  

Rozšírenie klietok na prepelice CIMUKA      


SÚVISIACE PRODUKTY