Králikárne pre šťastné králiky

Ak sa nechcete trápiť s výrobou vlastnej králikárne, máme pre Vás úžasný typ na nádherné drevené králikárne za senzačnú cenu, z ktorých si Vaši králiky sadnú na zadok. Králikárne sú pevné, kvalitne vyrobené a praktické na používanie aj údržbu. Mrknite na nasledujúce dva modely ktoré patria medzi najväčšie králičie senzácie na trhu. 

kralikarny

Králikáreň BUDDY

Táto drevená králikáreň ponúka skvelý pomer ceny a kvality. Je vybavená dvoma dvierkami a výklopnou strechou s nepremokavým povrchom. V tejto králikárni budú mať Vaši králiky, morčatá alebo iní hlodavce dostatok priestoru a pohodlia. Králikáreň ponúka hneď niekoľko dôležitých funkcií.

Návrh bez názvu (53)

  • Jednoduchý prístup: Králikáreň má dvoje dvierka a výklopnú strechu, čo vám umožní ľahký prístup k svojim maznáčikom.

  • Miesto pre odpočinok: Králikáreň má menšiu časť pre odpočinok, kde môžu vaši králiky nájsť súkromie a prítmie, a väčšiu presvetlenú a prevzdušnenú časť s pevnou mriežkou.

  • Jednoduché čistenie: Vyberateľný plastový trusník uľahčuje čistenie a udržiavanie králikárne v čistote.

  • Ochrana pred vlhkosťou: Plastové kryty nožičiek chránia králikáreň pred vlhkosťou, čo predlžuje jej životnosť.

Táto drevená králikáreň je vyrobená z kvalitného dreva a má hmotnosť približne 15 kg. Strecha králikárne je pokrytá nepremokavým materiálom, čo zaisťuje ochranu pred dažďom, snehom a silným slnečným žiarením. V zimných mesiacoch odporúčame premiestniť králikáreň do teplejšieho prostredia a pravidelne obnovovať ochranný náter pre dlhšiu životnosť.

Králiáreň FREDDY 

Ďalšou možnosťou, ktorú máme pre vaše králiky, je králikárne KERBL FREDDY. Táto králikárne má rozmery 116x45x62 cm a poskytujú dostatok priestoru a pohodlia pre vaše králiky, zakrpatené králiky, morčatá a ďalšie malé hlodavce. Ponúka nasledujúce výhody.

Návrh bez názvu (54)

  • Jednoduchý prístup: Dvoje dvierka a výklopná strecha umožňujú ľahký prístup ku vašim maznáčikom.

  • Výsuvný pozinkovaný trusník: Táto králikáreň má vyberateľný pozinkovaný trusník, ktorý uľahčuje čistenie a udržiavanie králikárne v čistote.

  • Ochrana proti vlhkosti: Plastové kryty nožičiek chránia králikáreň pred vlhkosťou a predlžujú jej životnosť.

Podobne ako u predchádzajúcej králikárne, aj táto králikáreň je vyrobená z dreva a má pokrytú strechu s nepremokavým materiálom. Odporúčame umiestniť ju pod prístrešok, aby bola chránená pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami av zimnom období ju premiestniť do teplejšieho priestoru.

Veríme, že naše králikárne vám pomôžu vytvoriť šťastný domček pre králiky, zakrpatené králiky, morčatá a ďalšie malé hlodavce. S našimi králikárňami si môžete byť istí, že vaši králiky budú mať skvelý domček pre králiky, a vy  budete mať jednoduchšiu prácu s údržbou a čistením. Naše králikárne sú navrhnuté s ohľadom na potreby vašich králikov a ďalších malých hlodavcov, a zároveň uľahčujú starostlivosť o ne.


SÚVISIACE PRODUKTY