Lapač hmyzu na leto bez múch a komárov

Leto prináša nám dni naplnené slnečným svitom a ideálne počasie, ktoré nás láka tráviť čas na oslnivej terase s grilom a bazénom. Bohužiaľ, toto obdobie nás tiež zahŕňa nepríjemným hmyzom, ktorý sa rád usadzuje na našom jedle ako vonku, tak aj vo vnútri našich domovov. Muchy sú v našej jedálni veľmi častými hosťami, a komáre nám v noci nedávajú spať. Riešili ste už, ako sa zbaviť múch v byte, a cítite, že bežný odpudzovač hmyzu a spreje vám poskytujú iba dočasnú úľavu? Pokiaľ áno, máme pre vás úžasný nápad, ako sa navždy zbaviť tohto obťažujúceho problému – elektrický lapač hmyzu. V tomto článku sa dozviete, prečo by mal byť nepostrádateľnou súčasťou vášho domova.

komar-do.textu

Inovatívne technológie 

Moderné technológie, robia z týchto zariadení úplnú špičku v kategórii lapačov hmyzu. Vďaka unikátnym chytacím vlastnostiam a špeciálnym UV lampám, nemá hmyz už žiadnu šancu. UV lapač hmyzu vyžaruje svetlo, ktoré pre hmyz predstavuje vysokú atraktivitu, vďaka ktorej priláka a zahubí všetok lietajúci hmyz vo svojom okolí. Skvele tak funguje ako lapač múch, lapač komárov, zahubí aj mole, osy a rôzne druhy okrídlených lietavých chrobákov.

Šetrne a ekologicky 

 Toto zariadenie je šetrné k životnému prostrediu, pretože nevyužíva žiadne chemické látky alebo škodlivé chemikálie, ktoré by sa dostali do okolitého vzduchu. Pre svoju funkciu potrebuje elektrický lapač hmyzu iba pripojenie k elektrickej sieti.

Návrh bez názvu (15)

Flexibilné použitie

Elektrický lapač hmyzu je možné umiestniť kamkoľvek, kde máte prístup k elektrickej energii a môžete ho ochrániť pred dažďom. Môžete ho umiestniť na zem alebo zavesiť, a po zapojení do zásuvky začne okamžite plniť svoju funkciu. Bezpečne vám zaistí priestor bez hmyzu v obytných miestnostiach, obchodoch, reštauráciách alebo dokonca v stajniach.

pokojný-spanok-do-textu

Čistota a bezpečnosť

Elektrický lapač hmyzu je vybavený zbernou nádobou, čo znamená, že nemusíte mať obavy z neporiadku v jeho okolí. Vašou jedinou úlohou je občas túto nádobu vyprázdniť. Lapač hmyzu je bezpečným zariadením s ochrannou mriežkou, čo zaisťuje bezpečnosť pre ľudí aj zvieratá.

Návrh bez názvu (16)

Vďaka vyššie uvedeným výhodám a vlastnostiam predstavuje elektrický lapač hmyzu revolučný spôsob, ako sa zbaviť nežiaduceho hmyzu. Navyše je šetrný k životnému prostrediu, pohodlný a ekonomický. Elektrický lapač hmyzu vám umožní mať pokojnejší a príjemný život bez rušivého hmyzu. Pokiaľ si prajete užívať bezstarostné leto na vašej terase a tráviť pokojné noci s otvorenými oknami, elektrický lapač hmyzu je tou správnou voľbou.

  
SÚVISIACE PRODUKTY