Pachový odpudzovač kún na povalu aj do auta

Riešite, ako sa zbaviť na kuny na povale, alebo ako vypudiť kunu z motora Vášho auta? Pokiaľ áno, je tento článok venovaný práve Vám. Spôsobov, ako sa zbaviť kuny máme hneď niekoľko, dnes sa ale budeme venovať pachovému odpudzovaču kún , ktorý patrí medzi najúčinnejšie metódy a teší sa veľkej obľube nielen kvôli jeho vysokej spoľahlivosti, ale aj dobrej cenovej dostupnosti, ktorú dnešný trh ponúka. 

ako-sa-zbaviť-kuny

 Čo je to pachový odpudzovač?

Jedná sa o balenie s vrecúškami , ktoré sú naplnené tepelne upravenými chlpmi rôznych psích plemien z vybraných psích salónov. Chlpy sú obohatené o odpudivý zápach, a navyše sú ošetrené voskom, ktoré predĺžia ich pachovú účinnosť na 3 - 6 mesiacov. 

Ako pachový odpudzovač kún funguje? 

Pachový odpudzovač kún predstavuje osvedčený a spoľahlivý prostriedok na ochranu pred kunou a ďalšími druhmi zvierat. Pachový odpudzovač kún stačí umiestniť pod kapotu vášho vozidla, na pôdu, do podkrovia alebo do pivnice vášho domu. Pachové vrecko vytvorí tak účinnú ochrannú bariéru. Kuny majú veľmi citlivý čuch, a tak sa miestu kde sa pachový odpudzovač kún bude vyskytovať budú oblúkom vyhýbať.

Výhody pachového odpudzovača

  • Okamžitý účinok - Pachový odpudzovač kún sa vyznačuje okamžitým účinkom, pre zachovanie účinnosti je však potrebná pravidelná aplikácia.
  • Cenová dostupnosť  - Odpudzovač kún je cenovo veľmi dobre dostupným produktom, ktorý vyrieši problém ako sa zbaviť kuny rádovo sto korún. 
  • Flexibilné využitie - Odpudzovač proti kunám je možné využiť ako v domácnosti, tak na ochranu vášho vozidla. 
  • Jednoduché a praktické použitie - Žiadna inštalácia, odpudzovač kún stačí rozbaliť a umiestniť. Každé vrecko v balení je vybavené šnúrkou, vďaka ktorej ho môžete kamkoľvek zavesiť alebo priviazať. Súčasťou balenia sú aj štítky, ktoré pripevníte k sáčkom a poznačíte si dátum umiestnenia, vďaka ktorému budete presne vedieť, kedy je potrebné vykonať aplikáciu znova. 
  • Ekologický produkt - Pachový odpudzovač je prírodným produktom, ktorý nezaťažuje životné prostredie. 

 

Vzhľadom k jeho rýchlemu účinku, cenovej dostupnosti a ekologickým vlastnostiam je pachový odpudzovač kún ideálnou voľbou na ochranu pred nežiaducimi kunami. Nenechajte si ničiť Váš majetok a vyskúšajte tento osvedčený a efektívny prostriedok , ktorý Vám poskytne pokojné spanie a bezpečie pre Váš majetok. 

SÚVISIACE PRODUKTY