Šklbanie hydiny pomocou šklbačky hydiny na vrtačku

JOSAS JO24Už Vás nebaví šklbať hydinu ručne, tak to zmeňte a kúpte si šklbačku na hydinu, ktorá sa pripevňuje na vŕtačku. Jedná sa o veľmi efektívneho pomocníka, ktorý ušetrí veľa času a Vašich nervov oproti ručnému šklbanie hydiny a ceny týchto domácich šklbaček hydiny sa u nás na Liahneme.sk pohybujú iba okolo 79,99€. Nižšie nájdete návod na použitie týchto šklbaček, video s ukážkou použitie priamo v akcii a tiež tipy pre správne sparenie hydiny.

Pred samotným šklbaním je nutné hydina najprv usmrtiť a následne je možné pristúpiť ku šklbanie hydiny. Na výber máte hneď niekoľko možností, ako ošklbať peria z Vašej hydiny. Je možné zvoliť klasickú cestu formou ručného šklbanie hydiny, alebo môžete zvoliť šklbačku. Na trhu narazíte na šklbačku hydiny bubnovú, stolnú šklbačku hydiny vybavené šklbacím valcom a šklbačky hydiny na vŕtačku, na ktoré sú osobitne zameriame.

DIT RU08+krytAk sa teda chystáte šklbať hydinu pomocou šklbačky na vŕtačku, očakáva sa, že budete ku šklbanie dochádzať po sparenie hydiny. Existuje aj možnosť suchého šklbanie peria hydiny, ale jedná sa o pracnejšie metódu, ktorá nie je príliš praktická a vykonáva sa ručne. Šklbanie po sparenie je metóda, ktorá je jednoduchšie, rýchlejšie, a hlavne menej prácna metóda, zvlášť pri využití šklbačky na vŕtačke.

Ku správnemu sparenia ponorte hydinu, ktorá má byť ošklbaná do horúcej vody o teplote a čase viď tabuľka nižšie. Neprekračujte teplotu a dobu ponorenia. Dlhší čas ponorenie môže spôsobiť varenie niektorých častí mäsa a kože, a to môže spôsobiť pri šklbanie problém. (Napríklad trhanie kože) 


Optimálna dĺžka sparenia hydiny pred šklbaním

 

Akonáhle je hydina dostatočne sparená, treba postupovať pri šklbanie hydiny viz video návod nižšie: 

V prípade Vašich ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať!


SÚVISIACI TOVAR