Zbavte sa kuny v aute jednoducho a rýchlo

Predstavte si, že sa raz ráno prebudíte, vyjdete k autu a zistíte, že kuna si v noci znova dala poriadne záležať na vašom vozidle. Káble, gumové tesnenia, rozhryzené hadičky... Poznáte to. Navštíviť autoservis kvôli kune vo vašom motore môže byť dosť frustrujúce a finančne náročné.

kuna-v-aute

Prečo kuna vlezie práve pod kapotu auta?

Kuny milujú teplo a pohodlie, čo z motora vášho vozidla cíti najmä na jeseň av zimných mesiacoch. A čo viac, hľadajú aj niečo na jedenie, čo môže znamenať nepríjemné poškodenie auta. Jednou z najlepších ochrán je samozrejme garáž, ale pokiaľ garáž nemáte k dispozícii, existuje riešenie aj pre Vás.

Ultrazvukový odpudzovač kún do auta

Zabudnite na staré rady o ľudských vlasoch alebo mačacích chlpoch – inteligentné kuny sa im dokážu vyhnúť. Avšak, skúste moderný prístup s ultrazvukovým odpudzovačom kún do auta. Tieto zariadenia vydávajú pre kuny nepríjemné ultrazvukové signály, ktoré ich vystrašia a donútia opustiť vaše vozidlo.

 

Ako na to?

Pred umiestnením odpudzovača odporúčame dôkladne vyčistiť motorový priestor, aby ste odstránili pachové stopy, ktorými si kuna značkuje teritórium. Následne umiestnite odpudzovač na vrchol motorového priestoru nad nádobou ostrekovačov. Aby sa kuny nemohli prispôsobiť, je vhodné zvoliť odpudzovač s automatickou zmenou kmitočtu.

odpuzovac kun do auta

Veríme, že odpudzovač kún do auta vyrieši váš problém a znova vám vráti pokojný spánok bez obáv o váš milovaný automobil. Veľa šťastia!


SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY