Ako sa účinne zbaviť múch?

Nie je nič horšieho ako neustále bzučanie múch a ich otravné dosadanie. Muchy nie sú len ťažké, ale tiež prenášajú mnoho chorôb. Je čas s tým niečo urobiť! Bez ohľadu na to, či sa chcete zbaviť múch v byte, pod pergolou alebo v stajni, máme pre vás účinné riešenie. Poďme na to!

ako-sa-zbavit-much_01

Ako sa zbaviť múch v byte alebo pod pergolou

Zabudnite na neúčinné domáce triky a rýchlo sa pustite do boja s muchami. Tieto malé škodcov môžu kontaminovať potraviny baktériami prenášanými na svojich nôžkach a krídlach. Existuje niekoľko spôsobov, ako sa zbaviť múch v byte alebo pod pergolou. Môžete skúsiť lapač hmyzu, odpudzovač múch, mucholapky alebo postrek na muchy. Mucholapka je osvedčený spôsob, ako sa zbaviť múch, a môžete ju zavesiť takmer kdekoľvek. Pokiaľ nechcete mať v pergole visiacu mucholapku, môžete použiť rôzne prípravky proti muchám, ktoré ich rýchlo eliminujú. Sprej proti muchám navyše často funguje aj proti ďalším obťažujúcim lietajúcim alebo lezúcim hmyzom, ako sú mravce, chrobáky, komáre alebo molové. Takže zabijete dve muchy jednou ranou.

Ako na ničenie múch v stajni

Ak máte dobytok, určite poznáte letné muky s veľkým množstvom otravných múch. Je dokázané, že prítomnosť múch môže znížiť výkon v mliekarstve až o 10%. Ak chcete uľaviť svojim zvieratám, môžete použiť osvedčené prípravky proti muchám. Ideálne je využiť odpudzovač múch, ktorý sa aplikuje priamo na dobytok, aby bol chránený pred obťažujúcimi muchami. Ďalej odporúčame koncentrát, ktorý eliminuje všetky muchy v stajni. Aby ste sa nedostali do začarovaného kruhu, nezabudnite hubiť aj mušie larvy. Iba 20 % populácie muchy tvoria dospelí, zatiaľ čo 80 % tvoria mušie larvy. Na ničenie muších lariev existuje špeciálny koncentrát, ktorý likviduje larvy vyvíjajúce sa v podstielke. S touto silnou kombináciou budete mať od múch pokoj, a to nielen vy, ale aj váš dobytok.

INSECTBLOCKER



SOUVISEJÍCÍ PRODUKTY