🚛 ZÁSIELKY VÁM EXPRESNE ODOŠLEME AJ VO SVIATOČNÉ DNI. TAK NEVÁHAJTE A NAKUPUJTE! 🐣

Ako sa zbaviť kuny

Kuna je veľmi chytré zviere, a preto je potrebné si dôkladne rozmyslieť, ako sa jej zbaviť. Kuna sa vyskytuje napríklad na pôde alebo v blízkosti hydiny či iných zvierat, kde vyhľadáva potravu alebo úkryt. Poradíme Vám, ako sa zbaviť kuny pomocou odpudzovače.

Odpudzovač kún je veľmi účinný a kunu okamžite odpudí. Môžete si vybrať z niekoľkých druhov repelentov, podľa toho, kde sa kuna vyskytuje.

Elektronický odpudzovač kún - generuje veľmi špecifické ultrazvukové signály, ktoré sú pre kuny veľmi nepríjemné, a preto po krátkom čase opúšťa chránený priestor. Prevádzka je komfortný, pretože odpudzovač vysiela na frekvenčné oblasti, ktorá je pre človeka aj pre domáce a hospodárske zvieratá za hranicou počuteľnosti.

Postrekový odpudzovač kún - prípravok nastriekajte všade tam, kam nechcete, aby kuna chodila. Prípravok pôsobí tak intenzívne, že spravidla postačí cca 3 streknutia, po cca 3 dňoch. Vôňa odpudzujúca látky je pre kuny veľmi nepríjemná a ošetrenému priestoru sa vyhýba. Obsiahnuté látky účinkujú veľmi rýchlo a dlhodobo. Prípravok je založený na prírodnej báze.

Postrekový odpudzovač kún MARDAWAY, 500ml 5


Závesný odpudzovač kún - je vo forme závesných odpudzujících gulí, ktoré sú primárne určené na odpudenie kún z motorového priestoru vozidla. Odpudzující účinok pachové guľe je okamžitý, pretože je vyrobená z celulózy a je nasiaknutá odpudzujúcí látkou, ktorá je pre kuny veľmi nepríjemná, a preto by sa motorovému priestoru mala začať vyhýbať ihneď po inštalácii.

zavesny_odpudzovac_kun_do_auta_MARDER KUGELN_uvod


Výrobky sú vhodné na odpudzovanie kún z priestorov ako sú motorové vozidlo, pôdne vstavby, kôlne, sklady, stajne, chlievy, kuríny a podobne, kde kuny radi škodí.


SÚVISIACI TOVAR