Ako sa zbaviť myší? Vyskúšajte plašič myší!

Sťahujú sa k vám domov, na povalu alebo do pivnice myši a neviete si rady čo s nimi? Hľadáte spôsoby, ako sa zbaviť myší v dome, v strope alebo na záhrade? Potom ste tu úplne správne. Poradíme Vám, ako na myši pomocou plašiča alebo odpudzovača myší.

Ako sa zbavit myší v domě

Ako plašička na myši funguje?

Plašič na myši je malé elektronické zariadenie, ktoré generuje ultrazvukové signály. Tieto signály sú pre myši, potkany a ďalšie malé hlodavce veľmi nepríjemné, a preto priestory, kde je odpudzovač myší umiestnený, radšej rýchlo opúšťajú. Aby bol plašič hlodavcov naozaj účinným spôsobom, ako sa zbaviť myší v dome, využíva rôzne frekvencie a dĺžky ultrazvukových signálov, ktoré sa generujú v náhodnom poradí, aby si hlodavce na zvuk nemohli zvyknúť.

Je plašič myší bezpečný?

Ultrazvukový odpudzovač myší, je perfektným spôsobom, ako vypudiť myši z domu, pretože je úplne bezpečný a neohrozí deti, ani domácich miláčikov. Dávajte iba pozor, kam plašič myšou umiestnite. Ultrazvukové signály budú totiž veľmi nepríjemné ako pre hlodavce, ktoré chcete vypudiť, tak aj pre doma chované hlodavce, ako je napr. zakrpatený králik, morča, činčila alebo škrečok domáci.

 

Kam odpudzovač myšou umiestniť?

Pokiaľ vyberiete pláč na myši s vodotesným krytom, môžete ho využiť ako vo všetkých vnútorných priestoroch, tak aj ako odpudzovač myší vonkajší. Takmer všetky plašiče sú vybavené magnetickým držiakom, ktorý ľahko a rýchlo pripevníte takmer na akýkoľvek povrch. Aby ultrazvukové signály dosahovali čo najďalej, je vhodné plašič myšou umiestniť do jedného z rohov miestnosti s nasmerovaním na protiľahlý roh tak, aby mal v ceste čo najmenej prekážok. Podľa toho, kam odpudzovač myší potrebujete umiestniť, vyberajte plašič myší na batérie alebo odpudzovač na myši, ktorý zapojíte priamo do elektrickej energie.

DRAGON ULTRASONIC C200 p3

Akú veľkú plochu dokáže plašič myšou ochrániť?

Dosah a rozsah tónu záleží na tom, koľko má plašička myšou reproduktorov a akého typu. Ultrazvukový odpudzovač myší vybavený klasickým kovovým reproduktorom má dosah maximálne 200-300m2 a hodí sa skôr do menších uzavretých priestorov. Pokiaľ chcete použiť plašič myší vo veľkej hale alebo ochrániť vonkajšie priestory, odporúčame vyberať odpudzovač myší s modernými membránovými reproduktormi, ktoré majú dosah až 2000 m2. Plašič na myši s jedným až dvoma reproduktormi majú rozsah tónu v uhle 180 °. Ak chcete plašič myší umiestniť do členitejších priestorov, odporúčame vybrať 3D ultrazvukový odpudzovač s tromi reproduktormi, ktorý vydáva tóny v rozsahu 270 °.

Veríme, že plašič myší všetkých nepozvaných návštevníkov vyženie a nájdu si radšej pokojnejšie zázemie.


SÚVISIACI TOVAR