Batoh na psa: Cestujte štýlovo a pohodlne

Batoh na psa sa stáva nedoceniteľnou pomôckou pre majiteľov menších plemien, ktorí chcú, aby ich štvornohý priateľ mohol naplno zažívať svet, aj keď už nestíha tempu pána alebo nezvláda dlhšie vzdialenosti. Batoh na psa je jedinečné riešenie pre tie chvíle, kedy chcete vyraziť na dlhšiu prechádzku alebo si užiť výlet s Vašim malým parťákom. Batoh na psa, Vám skrátka zaistí, aby Vám neuniklo už žiadne spoločné dobrodružstvo! Pokračujte v článku a dozviete sa, čo taký batoh na psa predstavuje a prečo si ho zaobstarať. 

batoh-na-psa-blog

Ideálne pre menšie plemená 

Batoh na psa je primárne určený pre menšie psie plemená a obvyklá maximálna váha je do 10 kg. Pokiaľ máte malého psíka, ale plánujete dlhšie túry, zvoľte batoh na psa väčší, aby psík získal priestor na otočenie a mohol sa pohodlne uvelebiť. 

Pohodlie a bezpečnosť 

Batoh na psa je navrhnutý s dôrazom na pohodlie štvornohého priateľa, bezpečnostné prvky zase zabezpečia bezpečný transport, a to nech už vyrazíte kamkoľvek. Na svoje si prídete aj Vy, s príjemným tvarovaním a nastaviteľnými popruhmi sa batoh na psa ponesie skoro sám. Batoh na psa je tiež vo variante s teleskopickou rukoväťou a kolieskami a tak sa behom chvíľky batoh na psa premení na cestovnú tašku na kolieskach. Pre väčší prehľad o psíkovi si môžete batoh na psa umiestniť cez brucho, pričom ruky Vám zostanú stále voľné. 

Dômyselne navrhnuté 

Batoh na psa ponúka hneď niekoľko prvkov, ktoré oceníte pri každodenných prechádzkach aj dobrodružných výletoch. Samozrejmosťou s ktorou sa stretnete sú sieťované vsadky batohu, ktoré zaisťujú psíkovi prísun vzduchu a jeho správnu cirkuláciu. Ďalšie chytré vychytávky sú rôzne a delia sa od výrobcu k výrobcovi. 

Potešiť Vás môže napríklad batoh na psa ktorý má: 

  • úložné funkčné vrecká 
  • má nepremokavý materiál 
  • vnútorná časť je ľahko čistiteľná, alebo prateľná 
  • teleskopická rukoväť a kolieska


SÚVISIACE PRODUKTY