🚛 ZÁSIELKY VÁM EXPRESNE ODOŠLEME AJ VO SVIATOČNÉ DNI. TAK NEVÁHAJTE A NAKUPUJTE! 🐣

Jed na myši alebo ako sa ich zbaviť!

Neviete, ako sa zbaviť myší v dome? Nachádzate vo vašom obydlí myší trus, rozhryzenú potravu či káble a obťažuje Vás škrabanie a myší zápach? Existuje niekoľko spôsobov, ako tieto nežiaduce škodcu z obydlia vypudiť. Na trhu nájdete odpudzovač čiže plašič myší, či živolovné pasce na myši. Ďalšou možnosťou, ako sa myšou zbaviť, je využiť jed na myši a práve o ňom sa dozviete viac v tomto článku. Tak čítajte ďalej!

Jed na myši


Ako spoznáte myš domáci?

Myš domáca je šedavý hlodavec s dĺžkou tela do 9cm. Je to všežravec, avšak prednosť dáva rastlinnej strave. Myš domáci sa naučila žiť u ľudí, ktorí ju nechtiac poskytujú obydlia aj dostatok potravy. Myši však naoplátku znečisťujú a znehodnocujú potraviny, ničia vybavenie, zanechávajú zápach a navyše sú prenášačmi mnohých nebezpečných ochorení (horúčkovité ochorenia, salmonelóza, leptospiróza, tocoplazmóza i.)

Ako na hubenie myší?

K hubenie myší sa ako širokou verejnosťou, tak aj profesionálnymi deratizačními firmami, využíva jed na myši vo forme účinnej rodeticidní návnady. Najčastejšie sa používajú látky narušujúce zrážanlivosť krvi tzv. antikoagulanty (väčšinou bromadiolon alebo brodifacoum). Z našej ponuky Vám môžeme ponúknuť účinný jed na myši s účinnou látkou brodifacoum, ktorá je vysoko účinná a funguje veľmi dobre ako na myši, tak i potkany.

Samoobslužné sáčky naplnené pastou - ľahko sa dávkujú a hneď spoznáte, či sú nakousané

Možné využívať vo vnútorných i vonkajších priestoroch

Veľmi silný jed na myši, ktorý funguje už po jednorazovej konzumácii.

Účinná látka hlodavce hubí bezbolestne v intervale 3 - 10 dní, takže ostatní hlodavce nemajú podozrenie, že sa jedná o jed a nebudú sa mu vyhýbať.

 

 

Ako jed na myši správne umiestniť?

Pred aplikáciou nástrahy odstráňte všetky potraviny, ktoré by mohli byť pre myši ľahko dosiahnuteľné a mohli by myš odlákať.

Oblasť, kde sa hlodavce vyskytujú nijako nečistite, aby to hlodavce nevyrušilo a neodlákalo.

Vrecká s nástrahou umiestnite do deratizačných staničiek, ktoré budú označené, aby bolo zrejmé, že obsahujú nebezpečný prípravok.

Návnadu vždy umiestnite mimo dosahu detí či domácich a hospodárskych zvierat.

Jed na myši pripevnite do blízkosti miest, kde ste zaznamenali ich výskyt (diery, nory, cestičky ..).

Aplikačná dávka pre hubenie myší je 1 - 2 sáčky (20 - 40g) na jedno nástražné miesto.

Pred aplikáciou si pozorne prečítajte etiketu, dodržujte dávkovanie a bezpečnostné návod na použitie.