Ako na mravce

Mravci sú obdivuhodní tvory, ale ak sa dostanú na našu záhradu či do bytu, dokážu pekne znepríjemniť život a je ťažké sa ich zbaviť. Nebudeme tu opakovať babské rady, ako sa zbaviť mravcov, ale naopak Vám povieme, čo na mravce naozaj funguje!

Ako na mravce


Mravci na záhrade či v byte sa objavujú najviac v letných mesiacoch. Mravci na záhrade škodí predovšetkým tým, že roznášajú vošky, ktoré produkujú sladkú šťavu. Keďže milujú sladkú chuť, usadzujú sa mravci tiež radi v kuchyni. Mravci sa teda vyskytujú predovšetkým všade tam, kde nájdu niečo pod zub. Od jedného mravca k nám razom zavíta celá kolónie a tá už dokáže narobiť pekné nepríjemnosti. Ako sa ale proti mravcom brániť a čo na mravce platí?

Ako sa zbavit mravcov

Ako sa zbaviť mravcov

Ak máte deti alebo zvieratá bude pre Vás ideálnou voľbou BIO kremelina. Jedná sa o 100% prírodný produkt. Kremelinu nasypete alebo nastriekate všade tam, kde sa mravce vyskytujú. Nezabudnite na miesta, kadiaľ mravce vstupujú do domu. Kremelina pôsobí na mravce tak, že akonáhle s ňou mravec príde do styku, naruší mu vrstvičku, ktorá chráni telo mravca. Kremelina potom pohlcuje vlhkosť z tela mravca, tým ho dehydruje a po nejakom čase ho doslova vysuší. Výhodou kremeliny tiež je, že pôsobí dlhodobo a nestráca účinok ani po daždi.

K hubenie lezúceho hmyzu

BIO prípravok - 100% prírodný

Takmer okamžitý účinok

Dlhodobý účinok aj po daždi

 

Ďalšou variantou, ako sa zbaviť mravcov, je využiť roztok na hubenie mravcov. Z našej ponuky Vám môžeme odporučiť Insekticíd v spreji Schöpf FINAL UNIVERSAL proti mravcom alebo BIO roztok s rozprašovačom Schöpf ECO 3000. Obidva prípravky sú pripravené ihneď na použitie a stačí ich aplikovať na povrchy, úkryty a cestičky, ktorými mravce prechádza. Mravec, ktorý následne prelezie cez ošetrenú plochu, uhynie. Po aplikácii je potrebné zaistiť dobré vetranie vnútorných priestorov. Prípravky fungujú takmer okamžite a pôsobí po dobu až 6 týždňov.

K hubenie lietajúceho a lezúceho hmyzu

Jednoduchá aplikácia

Takmer okamžitý účinok

Pôsobí po dobu až 6 týždňov

 

Všetky naše prípravky sú vyskúšané a veríme, že keď dodržíte postup pri ich aplikácii, mravcov sa ľahko zbavíte.