Najpredávanejšia fotopasca Bunaty Mini Full HD

Rok 2023 priniesol do sveta fotopascí nového hráča na scénu, ktorým je Fotopasca Bunaty MINI 2022. Tento nový model zaznamenal významné inovácie vo svojom dizajne aj funkciách, čo z neho robí jednu z najzaujímavejších možností ak zvažujete kúpu fotopasce.

mini-fotopast

Vylepšený procesor a objektív pre výnimočné fotografie

Fotopasca Bunaty MINI 2023 je vybavená vylepšeným procesorom a objektívom, čo zaisťuje nielen rýchlejšiu a plynulejšiu prevádzku, ale aj jasnejšie a detailnejšie fotografie. Toto zdokonalenie je presne tým, čo potrebujete na zachytenie tých najlepších momentov v prírode.

Nová batéria pre dlhú výdrž

Ďalším významným vylepšením v novom modeli je jeho batéria. Vďaka novej batérii sa doba prevádzky výrazne predĺžila, čo znamená, že môžete počítať s tým, že fotopasca bude fungovať bez problémov aj počas dlhých období sledovania. Táto fotopasca je preto hojne využívaná poľovníkmi ako fotopasca na zver.

Kompaktný dizajn s výkonnými možnosťami

Fotopasca Bunaty MINI 2023 je nielen výkonná, ale aj kompaktná. S uhlom snímania 52 ° a možnosťou záznamu na SD kartu, táto fotopasca ponúka vynikajúce schopnosti snímania a zachytenia každého dôležitého okamihu. Navigácia menu fotopasce je intuitívna av slovenskom jazyku, čo znamená, že sa rýchlo dostanete ku všetkým dôležitým funkciám. Farebný LCD displej umožňuje ľahké nastavenie a presné zameranie na sledovanú oblasť.

Viac ako len malá fotopasca

Fotopasca Bunaty MINI FULL HD v sebe spája kompaktné rozmery s výnimočným komfortom nastavenia. S veľkým displejom môžete fotopascu ľahko zamerať a nastaviť na sledovanú oblasť. Po aktivácii režimu fotenia sa spustí odpočet 45 sekúnd, počas ktorého môžete sledovať, čo je zachytené na displeji. Jednoduché a efektívne! 

Vysoké rozlíšenie a video funkcie

Fotopasca Bunaty MINI 2022 ponúka až 32MP rozlíšenie pre fotografie a záznamy vo FULL HD pre video. S funkciami časovača a časozberu môžete nastaviť fotopascu podľa vašich potrieb, napríklad pre nočné snímanie. Fotopasca je tiež kompatibilná s externým napájaním, pričom vstup na externý konektor je umiestnený na spodnej strane tela fotopasce, čo zaručuje ochranu pred vlhkosťou.

Extra rýchla spúšť aj sériové snímanie

Fotopasca Bunaty MINI 2022 je vybavená extrémne rýchlou spúšťou s možnosťou sériového snímania. Detekuje pohyb a okamžite vytvorí až 3 fotografie v tesnom slede, čo zaisťuje, že vám neunikne žiadny dôležitý okamih.

fotopast-bunaty-mini-funkce

Ďalšie pokročilé funkcie

Fotopasca Bunaty MINI FULL HD ponúka širokú škálu pokročilých funkcií, vrátane časovača, časozberu, možnosti externého napájania, a podporu SD kariet až do 32GB. Fotopasca je tiež chránená proti neoprávnenému prístupu heslom a umožňuje vám ľahko nastaviť rôzne parametre podľa vašich potrieb.

Česká technická podpora

Jednou z hlavných výhod fotopascí Bunaty je kvalitná česká technická podpora. Fotopasca Bunaty MINI FULL HD je určená výhradne pre český a slovenský trh čo znamená, že v prípade potreby sa môžete spoliehať na odbornú pomoc a podporu.

V závere 

Fotopasca Bunaty MINI 2023 prináša vylepšenú výkonnosť, komfort nastavenia a širokú škálu funkcií vo veľmi kompaktnom balení. S týmto modelom budete pripravení zachytiť nezabudnuteľné okamihy v prírode. Navyše, s veľkým farebným LCD displejom a českým menu je ovládanie fotopasce jednoduché a pohodlné. Fotopasca Bunaty MINI 2023 je jasnou voľbou pre každého, kto hľadá výkonnú a spoľahlivú fotopascu.

Chcem kúpiť fotopasca Bunaty Mini Full HD

 

SÚVISIACE PRODUKTY