Vyhrievaná podložka k napájačke proti mrazu

Zima sa už prejavila v plnej svojej sile a možno práve aj Vy ako mnohí ďalší chovatelia riešite, ako zabezpečiť, aby napájačka pre sliepky, bola stále funkčná a poskytla sliepočkám tečúcu vodu. Mrazivé teploty v tomto období prirodzene spôsobujú, že voda v napájačke zamŕza, vaše sliepky sa tak razom môžu stretávať s nedostatkom tekutín a mrznúca voda môže tiež úplne poškodiť náustok, a to či už vlastníte najlepšiu napájačku. Našťastie nám súčasný trh s chovateľskými potrebami ponúka pohodlné riešenie, a tým je vyhrievaná podložka alebo vykurovací kábel s ktorými už nemusíte mať obavy o zamŕzanie vody v napájačke, aj keď vonku mrzne až praští! Poďte sa s nami pozrieť aké sú varianty vykurovacích pomôcok pri chove sliepok.

vyhrivana-podlozka-k-napajecce

Vyhrievaná podložka k napájačke, alebo miske na vodu

Jedným z variantov je vyhrievaná podložka, ktorá chráni pred zamŕzaním pitnej vody a disponuje vysokou odolnosťou voči striekajúcej vode. Táto vyhrievaná podložka s protišmykovými nožičkami a lištami, má výkon 15W a rozmery Ø 25 cm. Ideálne na zabránenie zamŕzaniu vody v napájačkách pre zvieratá v zime. Vyhrievaná podložka je vhodná pre napájačky hydiny, psov a ďalších domácich zvierat. S odolnosťou IPX4 je zaistená spoľahlivosť aj pri striekaní vody do všetkých smerov. Táto elektrická podložka nielen prevencia zamŕzania vody, ale tiež zaisťuje prístup k predhriatej vode pre zvieratá, čo prispieva k ich zdraviu a kondícii, najmä v chladných mesiacoch a pre správny vývoj mláďat.

podlozka-kerbl-15-w-uvod

Vykurovací kábel s adaptérom 

Vykurovací kábel proti zamŕzaniu vody v napájačkách s nerezovým opletením vykurovacieho prvku, dodávaný s adaptérom 12V a výkonom 12W. Pokiaľ bojujete s problémom zamŕzajúcej vody v napájačkách, prinášame vám efektívne riešenie – praktický vykurovací kábel, navrhnutý na priame využitie vo vode. Tento všestranný vykurovací kábel je vhodný pre napájačky rôznych materiálov od plastových po kovové. Jeho vykurovacia časť je obalená nerezovým opletením, ktoré nielen poskytuje pružnosť a flexibilitu pre jednoduché tvarovanie kábla, ale taktiež odoláva korózii, umožňujúcej ponorenie do vody počas celej zimnej sezóny.

topny-kabel-oplet-2

V závere možno konštatovať, že boj so zamŕzajúcou vodou v napájačkách pre zvieratá môže byť účinne a pohodlne vyriešený pomocou inovatívnych technologických riešení. Vyhrievaná podložka a vykurovací kábel s nerezovým opletením, ktoré sme predstavili, poskytujú spoľahlivú ochranu proti zamŕzaniu vody v chladných zimných mesiacoch. S odolnosťou voči striekajúcej vode a flexibilitou vo využití ponúkajú efektívnu možnosť na udržanie pitnej vody pre zvieratá v optimálnom stave. Tieto inovatívne produkty nielen zabránia zamŕzaniu, ale tiež prispejú k celkovému zdraviu a pohodliu zvierat, čo je kľúčové najmä v náročných zimných podmienkach. Investícia do týchto moderných riešení predstavuje praktický a šetrný spôsob, ako zaistiť pohodu a bezpečnosť našich domácich miláčikov aj v najtvrdších zimných dňoch.


SÚVISIACE PRODUKTY