Taška pre psa: Vyrazte na cesty

Cestovné tašky pre psov sú užitočným a praktickým doplnkom pre majiteľov psov. Existuje mnoho rôznych typov tašiek navrhnutých špeciálne pre pohodlné prenášanie. Pokiaľ sa v ponuke strácate a zaujíma Vás, čo dnešný trh ponúka a ako pre seba a svojho psíka vybrať tú správnu tašku pre psa, pokračujte v čítaní. V tomto článku sme si tašky pre psov zobrali pod lupu a ukážeme Vám ktoré sú tie najlepšie!

tasky-pre-psy

Cestovná taška na kolieskach

Pokiaľ požadujete maximálne pohodlie pre svojho maznáčika počas cestovania, ako ideálnym riešením sa ponúka  cestovná taška na kolieskach určená pre psov. Taška stojí na dvoch nožičkách a dvoch kolieskach, čo zaisťuje pohodlný presun. Takáto taška pre psa má teleskopickú rukoväť, ktorú je možné ľahko nastaviť podľa vašich preferencií, čo umožňuje jednoduché ťahanie tašky. Vďaka polstrovaným ramenným popruhom je možné tašku nosiť aj ako batoh pre psa . Na tejto taške je skvelé, že je možné použiť aj ako autosedačka pre psa,  pričom je možné ju zafixovať pomocou pútok na bezpečnostné pásy auta. K dispozícii je krátke vodítko pre upevnenie maznáčika, a je možné ju tiež uzavrieť pomocou veľkej sieťovanej vložky, ktorá zaisťuje bezpečnosť a dobrú viditeľnosť. Bočné sieťky na taške zaručujú optimálnu cirkuláciu vzduchu a tkanina Oxford, z ktorej je taška vyrobená, je odolná a efektívne odoláva nečistotám. Navyše taška disponuje úložným priestorom v podobe priehradok po oboch stranách.

kerbl-vacation-na-kolieskach-vybava

Autosedačka pre psa

Autosedačka pre psa Vás uchváti svojim vybavením a excelentným prevedením. Nastaviteľný popruh neslúži iba na upevnenie tašky ako autosedačky, ale aj na nosenie cez rameno. Na zaistenie bezpečia vášho maznáčika pri nosení môžete využiť krátke vodítko a tašku uzavrieť pomocou sieťovanej vložky, čo zaistí optimálnu cirkuláciu vzduchu. Vystužené steny tašky nielenže poskytujú bezpečie a pohodlie vášmu miláčikovi, ale tiež obsahujú niekoľko úložných priehradiek, ideálnych pre maškrty alebo vodítko. Praktická podložka s plyšovým poťahom (poťah je možné ľahko zložiť a prať v práčke) slúži ako pohodlné miesto na odpočinok, umožňujúci využiť tašku nielen pri cestovaní, ale aj ako pelech pre vášho maznáčika na cestách .

kerbl-dovolenka-vybava

Taška na psa cez rameno

Taška pre psa pre rameno sa skvele hodí pre menšie, ľahko prenosné plemená psov. Taška vás očarí svojou výbavou a vynikajúcim prevedením. Nastaviteľný popruh s polstrovaním ponúka možnosť pohodlného nosenia cez rameno alebo v ruke. Na zaistenie bezpečia pri prenášaní maznáčika môžete využiť krátke vodítko a uzavrieť tašku pomocou sieťovanej vložky, čo zaručí optimálnu cirkuláciu vzduchu. Bočný otvor s sieťovanou vložkou je možné otvoriť, čím umožníte maznáčikovi pozorovať okolie a zároveň udržiavať dostatočný prietok vzduchu.

kerbl-vacation-pres-rameno-vybava

Taška na bicykel pre psa 

Pokiaľ máte záujem a chuť užívať si so svojim psom spoločné chvíle na čerstvom vzduchu okrem klasickej vychádzky, určite budete nadšení z tašky pre psa na bicykel.  Táto prepravná taška pre psa, je navrhnutá pre psy a mačky menších rozmerov do váhy 7 kg, ideálna pre plemená ako čivava, nemecký trpasličí špic, yorkšírsky teriér a podobná.

kerbl-vacation-na-koleso-vybava

Dúfame, že naše tipy, Vám uľahčí výber tej najlepšej tašky pre vášho psa , bez ohľadu na to, či plánujete cestovať, alebo vyrazíte na peší výlet do parku, Kvalitná taška prispeje k pohodliu a bezpečiu vášho maznáčika. Prajeme veľa radosti z každého spoločného okamihu!


SÚVISIACE PRODUKTY