Ktorý je najlepší mačací záchod?

Mačacie záchody patria do všetkých domácností, kde sa mačky zdržiavajú. Bohužiaľ mnoho modelov nespĺňa základné požiadavky, ktoré majitelia mačiek očakávajú – udržať okolie toalety v čistote a eliminovať nepríjemné zápachy. Počas nášho prieskumu sme objavili tých najlepších favoritov v tejto kategórii. Ak hľadáte ideálny mačací záchod pre svojho maznáčika, ktorý zároveň prispeje k udržaniu čistoty vo vašom domove, neváhajte pokračovať v čítaní.

kocici-wc

Chce to striešku

Mačacie záchod krytý zaisťuje, že vaša mačka pri hrabaní nemôže vyhadzovať podstielku mimo toalety, čo by mohlo spôsobiť nechcený neporiadok v okolí. Tento krytý mačací záchod disponuje dvierkami, ktoré umožňujú mačke pohodlne vstúpiť aj vyjsť. Ak máte obavy z toho, že sa mačka nenaučí používať mačaciu toaletu krytú, odporúčame začať s odkrytou mačacou toaletou bez hornej časti. Akonáhle sa vaša mačka naučí odkrytý mačacie záchod používať môžete jednoducho pridať kryt. Táto mačacia toaleta má významnú výhodu v eliminácii zápachu nielen vďaka krytu, ale aj integrovanej filtrácii. Pachové filtre s aktívnym uhlím vo filtrácii efektívne neutralizujú zápach a dajú sa ľahko vymieňať podľa potreby.

Lopatka, ktorá sa nestratí 

Nikto nemá rád neustále hľadanie vecí, ktoré zrvona potrebuje a nie inak je tomu aj s lopatkou ktorá je nevyhnutná pri vyberaní mačacích exkrementov z toalety. S týmito mačacími záchodmi sa Vám to však nikdy nestane! Tieto mačacie záchody, ktoré už s lopatkou zakúpite majú pre lopatku svoju vlastnú priehradku priamo v toalete. Veľmi oceňujeme toto múdre navrhnutie, vďaka ktorému budete mať lopatku stále na svojom mieste a vyhnete sa tomu, že by ste zabudli kam ste ju odložili a museli ju hľadať. 

Úsporná k miestu 

Napriek obmedzenému priestoru vo vašom dome nie je dôvod zrieknuť sa jednej z najlepších mačacích toaliet. Mačacie záchod krytý s lopatkou môžete zaobstarať aj vo variante rohovej! Mačacia toaleta rohová vám poskytne praktické riešenie s minimálnym zasahom do priestoru a elegantne zapadne do každého kúta vašej domácnosti. Pri tomto variante počítajte s trochu menšou veľkosťou, avšak s plne identickými výhodami ako má tradičný mačací záchod krytý.

Veríme, že náš prieskum vám priniesol užitočné informácie a teraz môžete s istotou vybrať toaletu, ktorú si vaša mačka obľúbi bez toho, aby narušila hygienickú čistotu vášho domova.


SÚVISIACE PRODUKTY