Prečo zaobstarať rohové škrabadlo pre mačky

Zaobstarali ste si domov mačičku a na Vašom nábytku to začína byť poznať? Pre mačku je obrusovanie pazúrikov každodennou nevyhnutnou činnosťou, a preto sa na ňu nehnevajte a radšej včas kúpte škrabadlo pre mačky. Mačacie škrabadlo je totiž nepostrádateľnou súčasťou domácnosti, pokiaľ máte svoju mačku trvalo alebo čiastočne vo vnútri v byte. V tomto článku sa zameriame na rohové škrabadlo pre mačky,  povieme si pre aké typy mačiek je vhodné av čom spočívajú jeho najväčšie výhody.

rohova-skrabadlá-pre-kocky

Pre aké mačky je vhodné rohové škrabadlo?

Rohové škrabadlo poteší každú mačku bez rozdielu veku! Najviac sa však zavďačíte mačkám, ktoré radi lašujú po Vašom gauči, v tom prípade ho možno totiž využiť ako škrabadlo na roh gauča.  Je dobré mať na pamäti, že rohové škrabadlo, neponúka žiadne herné prvky, preliezky pre mačky a kukane, ak ste si teda domov práve priviezli malé rozverné mačiatko, stavte radšej na mačacie strom .Ten sa okrem brúsenia pazúrikov postará aj o zábavu, naopak dospelým mačkám po puberte alebo mačkám, ktorým časť svojho dňa nechávate dopriať vonku na záhrade bohato rohové škrabadlo postačí.

Najväčšie výhody rohového škrabadla

Rohové škrabadlo Vám doma nezaberie žiadne miesto. Stačí ho jednoducho pripevniť na roh steny, gauča, stola alebo kamkoľvek inam. Veľká výhoda je, že ak už Vám mačka začala svojimi pazúrikmi škodiť na nejakom konkrétnom mieste, stačí na toto miesto prirobiť rohové mačacie škrabadlo a zamedziť tým zničenie nábytku. Iste Vás poteší, že škrabadlo pre mačky rohové je veľmi dobre cenovo dostupné a zaobstarať ho svojej mačke môžete takmer za hubičku. V neposlednom rade sú rohové škrabadlá veľmi elegantným doplnkom, ktoré nenásilne zapadnú do každého interiéru bez toho, aby narušili štýl a dizajn miestnosti v ktorej sa bude rohové škrabadlo nachádzať. 

Rohové škrabadlo pre mačky predstavuje veľmi malú, avšak významnú investíciu, ktorá zvládne ochrániť značné mení v podobe zachovania gauča, stola a postele. Neváhajte a kúpte svojej mačke to, čo skutočne potrebuje a kúpte jej jej vlastný kútik, kde si môže svoje pazúriky bezpečne obrusovať. 


SÚVISIACE PRODUKTY