Nápady a tipy na Vianočné darčeky

Neviete, aký vybrať darček pod vianočný stromček? Pripravte si pre svojich blízkych tento rok nejaké parádne prekvapenie. Vianočné darčeky v našom obchode sú naozaj originálne a kvalitné. Poďte sa inšpirovať naším výberom tých najlepších vianočných darčekov, ktoré vykúzlia úprimný úsmev na perách!

tipy_na_darky


1) Liaheň na vajcia CLEO 5 DTHW - s doliahňou hydiny

Tento darček je vhodný úplne pre každého, či už chová hydinu alebo by si vlastný chov hydiny ešte len prial. Mať každý deň prísun vlastných čerstvých domácich vajec je totiž obzvlášť v tejto dobe veľkou výhodou. Liaheň na vajcia CLEO 5 DTHW je najpredávanejšou liahňou s naozaj výborným pomerom ceny a kvality, v ktorej vyliahne aj úplný začiatočník.

2) Elektrický šrotovník na obilie ETM - HP 1,2kW

Ak hľadáte darček pre mamičku, otecka, babičku, deduška alebo napríklad kamaráta, ktorý chová hydinu či iné domáce zvieratá, potom mu môžete darovať veľmi výkonný šrotovník na obilie. Šrotovník na obilie dokáže spracovať suroviny na kvalitnú domácu kŕmnu zmes v priebehu niekoľkých málo minút.


3) Komplet automatického otvárania a zatvárania kurína JOSTechnik HK-Bat 23x34 R

Hitom tohto roku je automatické otváranie a zatváranie kurína. Týmto šikovným zariadením určite potešíte úplne každého chovateľa. Tento automatický mechanizmus totiž každé ráno otvorí dvierka kurína a večer ich zase včas bezpečne uzavrie. Automatické otváranie a zatváranie kurína teda ušetrí veľa času a zaistí skutočné pohodlie pri chove hydiny.

Ktorý darček vyberiete pre svojich blízkych alebo pre seba pod Vianočný stromček?