🚛 ZÁSIELKY VÁM EXPRESNE ODOŠLEME AJ VO SVIATOČNÉ DNI. TAK NEVÁHAJTE A NAKUPUJTE! 🐣

Kurín pre sliepky Barney z EKO plastu

Pokiaľ hľadáte kurín pre 5 sliepok, ktorý vydrží dlhé roky a bude veľmi ľahký na údržbu, tak pokračujte v čítaní. Predstavíme Vám kurín pre sliepky BARNEY vyrobený z perfektného materiálu zvaného EKO plast. V čom je tento ekologicky recyklovaný materiál unikátny a prečo odporúčame práve tento kurín pre sliepky? To všetko sa dozviete v článku, tak poďme na to.

V čom je EKO plast unikátny?

Najprv sa pozrieme na to, v čom je kurín pre sliepky vyrobený z EKO plastu špeciálny. Materiál je ekologický, vyrobený z recyklovaného materiálu a tvorí ho 60% z plastu a 40% dreva. Tento pomer surovín dáva kurínu tie najlepšie vlastnosti z oboch materiálov. Kurín pre sliepky je dostatočne ťažký a stabilný ako drevené kuríny pre sliepky. Na rozdiel od nich, je však kurín pre sliepky vyrobený z EKO plastu veľmi ľahko umývateľný a jeho hladký povrch jednoducho vyčistíte. Ďalšou výhodou je, že tento kurín pre sliepky má vlastnosti ako zateplený kurín pre 5 sliepok. EKO plast má totiž výborné izolačné vlastnosti. Za vyzdvihnutie rozhodne stojí fakt, že kurín pre sliepky vyrobený z EKO plastu je vysoko trvanlivý. Ide totiž o vodeodolný materiál, ktorý pri daždi a zvýšenej vlhkosti nepraská, nekrúti sa, neplesnivý a nepohlcuje pachy. Kurín vyrobený z EKO plastu je navyše odolný proti UV žiareniu a je veľmi málo horľavý. Vhľadom k týmto všetkým faktorom, nie je ani cena kurína nijako vysoká.

 

Predstavenie kurína pre sliepky BARNEY

Kurín BARNEY je kurín pre 5 sliepok. Veľkosť kurína je na dĺžku aj so znášankovým boxom 137 cm, na šírku 73 cm a na výšku 83 cm. Kurín pre sliepky je vyrábaný v príjemnej šedivej farbe, ktorá zapadne na každú záhradu. Perfektnými prvkami na tomto kurína pre 5 sliepok sú:

✓ Otvárateľná strecha – Strechu kurína pre sliepky môžete jednoducho zdvihnúť a zaistiť. Vďaka tomu budete mať do kurína ľahký prístup pri údržbe a čistení kurína.

Kurin_pre_sliepky_barneyIII

✓ Vonkajšie znáškové hniezda – zber vajíčok už nemôže byť jednoduchší. Sliepky majú v kuríne dve znáškové hniezda, do ktorých stačí umiestniť seno. Potom na zber iba odklopíte strechu znáškových hniezd a odoberiete si vajíčka. Tento spôsob je výborný, pretože nemusíte hľadať vajíčka v kuríne.

Kurin_pre_sliepky_barney

✓ Praktické dvierka – kurín pre päť sliepok má hneď dvoje dvierka. Jedna dvierka vybavené západkou sú umiestnené z prednej strany kurína a slúžia na jednoduchú výmenu vody, kŕmenie a dobrú dostupnosť do kurína. Z bočnej strany má kurín pre sliepky ešte výklopné dvierka, ktorým sliepkam umožní ľahký výstup na záhradu alebo do výbehu. Tieto dvierka sa zatvárajú aj na západku, aby ich nemohol žiadny predátor otvoriť.

Kurin_pre_sliepky_barney I

✓ Vetracie okienko – pre dobrú cirkuláciu vzduchu je kurín pre sliepky vybavený posuvným okienkom.

Kurnik_pro_slepice_Barney II

V pomere ceny a kvality môžeme tento kurín pre sliepky rozhodne odporučiť. Tento malý celoročný plastový kurín bude ozdobou vašej záhrady a veríme že budete s kurínom veľmi spokojní vy aj vaša sliepka.



SÚVISIACI TOVAR